Over ons

Hier is het anders, hier is het mooi

Welkom bij Studio Filip, dé bestemming voor unieke en sfeervolle keukens. Gevestigd in Zoeterwoude-Rijndijk, is Studio Filip meer dan alleen een keukenleverancier; we zijn uw partner in het realiseren van keuken en interieur wensen.

Een passie voor keukencreatie

Bij Studio Filip delen we een gezamenlijke passie voor het creëren van keukens die niet alleen functioneel zijn, maar ook een weerspiegeling vormen van uw persoonlijkheid en levensstijl. Onze toegewijde ontwerpers en vakmensen werken samen om een unieke keuken ervaring te bieden, van het allereerste concept tot de installatie.

Klanten zullen zich vrijwel direct thuis voelen als ze bij ons binnen komen wandelen.  Ons streven is om iedere klant op zijn of haar gemak te stellen en met een vrij gevoel rond te lopen in een ongedwongen sfeer. Altijd wat lekkers voor bij de koffie en creatief en kundig personeel wat plezier in zijn en haar werk heeft en met passie uw droomkeuken ontwerpt.

Vakmanschap en detail

Onze studio, gevestigd in het hart van Zoeterwoude-Rijndijk, ademt vakmanschap en aandacht voor detail.

Creativiteit en precisie

Elk keukenontwerp is doordrenkt met creativiteit en precisie. Of u nu een moderne, minimalistische keuken zoekt of juist gaat voor een klassieke, warme uitstraling, Studio Filip staat klaar om uw visie tot leven te brengen.

Ontdek de wereld van Studio Filip in onze showroom in Zoeterwoude-Rijndijk. Ervaar de kwaliteit van onze materialen, bewonder de ambachtelijke ontwerpen en laat u inspireren door de mogelijkheden. Of u nu op zoek bent naar een keuken voor een nieuw huis of uw huidige woning, Studio Filip staat klaar om uw keuken project onvergetelijk te maken.

 

Welkom bij Studio Filip, hier is het anders, hier is het mooi.
Chat openen
Welkom bij Studio Filip. Heeft u een vraag? Stuur mij een berichtje via WhatsApp en ik reageer zo snel mogelijk.